Assalammualaikum dan Salam 1 Malaysia.Rasanya sudah lama saya tidak post tentang komik Kisah Aku Seorang Blogger,komik Strip ini sepatutnya dihasilkan setiap minggu,tetapi oleh sebab kekangan masa dan kerja jadi untuk upload komik ini tergendala.Oklah kita terus pergi untuk kisah seterusnya.


Sebelum itu untuk mengetahui kisah sebelum ini klik link ini Aku Seorang Blogger 1, Aku Seorang Blogger 2, Aku Seorang Blogger 3. 
  
Kisah kali ini tentang seorang Blogger tegar yang mana juga merupakan seorang pekerja yang rajin. Sering kali rakan sekerjanya mengajak untuk pergi minum tetapi dia bagi alasan kerjanya banyak. Bagus betul budak ni...hehehe.Apabila tiba waktu rehat,rakannya juga ajak untuk pergi makan tetapi dia bagi alasan untuk tak nak pergi juga tetapi kali ini kerana mahu update Blog.....hehehe.Adakah anda seperti dia?atau Anda ada pengalaman yang lain hendak dikongsikan?.

Kongsikan pandangan dan cadangan anda di ruang komen dibawah.Kemungkinan boleh dijadikan untuk bahan Komik seterusnya.7 comments

hehe..tul gak..perut kena isi gakkan.

Reply

makanan bawak sekali kat PC, air kopi ke..

Reply

update bile dah xde ape nak wat.. hehe
update perkara yg dah lama trsimpan.. hehe

Reply

mase makan -
tweet 'nasik goreng restoran x ni bleh tahan best!'

haha

Reply