Assalammualaikum dan Salam 1 Malaysia..Sepertimana yang dijanjikan saya akan post cerita Komik Strip ini setiap minggu. Terlebih dahulu saya nak ucapkan terima kasih kepada semua sekali yang telah memberi komen dan pandangan yang mengalakkan dalam Komik Blogger_01

Semua pengkongsian anda tentang pengalaman sebagai seorang blogger amat saya hargainya.Justeru itu kesinambungan dari kisah pertama kita teruskan lagi,kisah Aku Seorang Blogger kedua pula. Jadikan ia sebagai hiburan dan juga dapat memeriahkan blog ini lagi.

Kisah kali ini mengisahkan tentang bagaimana dia yang baru menceburi bidang blogger ini pertama kalinya membuat entri atau post di blog beliau..dan semestinya beliau begitu teruja.Dia mengharapkan ada komen atau respon dari pengunjung blog beliau serta merta.Tetapi..tunggu punya tunggu sampailah sebulan masih juga tidak ada respon atau komen dari pengunjung blog beliau.hehehe..pernah terjadi pada anda?dimana kesilapan dia?


Sila beri pandangan dan cadangan anda di ruang komen dibawah.Kemungkinan boleh dijadikan untuk bahan Komik seterusnya.

Klik untuk besar

30 comments

Hahaha..zaer tertarik pada gamba lukisan 2 bro.nice sekali! haha..papepon,kalau nk harapkan sesuatu tu memang ambil masa yang lama.tapi banyak tips kamu leh guna tuk tarik pengungjung blog bro..Berbw salah satu,tengok skng ni,aku masok blog ko tanpe pengetahuan,tapi bile check nama link dalam blog orang ni,aku singgah dan baca entry..hehe..;-)

Reply

Salam,
KITA TUNGGU DAN PADA MASA YANG SAMA KITA TINGGALKAN KOMEN DI BLOG ORANG LAIN . DENGAN CARA BEGINI, INSYAALLAH KITA AKAN DAPAT KOMEN

Reply

cntik lukisan 2..comei2 gitu..cam cik qiqi..keh3

Reply

a a kita pun kene rajin bw supaya org tahu kita ada blog.. kalau post n senyap.. in the end kita jugakla yg baca.. kalau kita sendiri komen boleh ke?.. hehe


nuffnang bagi cek?

Reply

Haha...memang nice kartun tu...hehe

Reply

tapi..ader sesetengah blogger otai,apalagi famous, traffic ribu ribu,bila kita tegur n tinggal komen buat derrkkk jee...maklumlahhh blog kita kecik ...he he he...

Reply

haha..xpandai den nak wat komik2 nih...hehe

Reply

yeeepeee....urmm...actually join belog sbb lec swuh pada mulanya..tp lama2 jd suke..hehe tapi..banyak g kna balaja cara post yang betul...xde idea nk post ape... :-(

Reply

@Zaer!!:Thanks bro..betul tu..Thanks for sharing

Reply

@uDaK CoMoT:emm..kena banyak explore lagi..samelah kte..

Reply

Salam, Saya dalam prosess mengeluarkan produk leather hand bag oleh itu saya memerlukan stokis / ajen / pengedar / online marketing untuk memasarkan produk-produk tersebut. Jika sekiranya ada diantara saudara/saudari yang berminat bolehlah menghubungi saya di no 013-3914176 atau emailkan kepada: jimatbiz@yahoo.com . Untuk keterangan sila lawat ke http://leatherworld2u.blogspot.com/

Reply

blogger bermula dari bawah.. pelan2 belajar dari kesilapan, perbetulkan kekurangan.. akhirnya baru boleh berjaya...

Reply

memang seronok hidup seorang blogger ni, macam2 kita boleh belajar dan dapat tahu kan

Cadangan Mengenai Kad Kredit

Reply

@Sharinginfoz:Yeah!! that right..dan juga dapat kenal ramai kawan gak..

Reply

I just post apa2 ja yang rasa nak luahkan kat blog, adui ="D
Kadang2 tak kesah gak klu teda comment tu hehe =P

Reply

Thanks tlh mampir. Saya juga sudah follow di blog yang inspiratif ini. Salam

Reply

bapak sdey la katun tu..trase sy...:-(

Reply

suka cartoon strip...used to collect baby blues..hehe

Reply

Kalau letak post ramai orang tak komen gak, letak jer shoutbox kat blog. kekadang orang lagi suka komen kat situ. huhu..

Reply