Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,untuk memeriahkan lagi blog ini,saya ingin mengadakan satu contest yang di kenali sebagai 'bighandesign : Monthly Top Commentator Contest'. Mudah sahaja Contest ini,anda hanya perlu menjadi pengomen terbanyak atau tertinggi blog ini setiap bulan,jadi setiap orang mempunyai peluang untuk menang. Lihat di bawah  ini syarat-syarat dan hadiah yang akan anda menangi.
Kenapa saya buat Contest ini?
  • Tujuannya utama ialah untuk memberi galakan kepada anda untuk komen di blog ini, yang mana selama ini anda hanya sebagai silent reader.
  • Di samping untuk mengeratkan lagi persahabatan antara saya dan pembaca atau pengunjung blog ini.
Syarat-syarat Contest ini?
  • [MESTI] Terbuka kepada semua Blogger
  • [MESTI] Komen,tweet serta share tentang Contest ini. 
  • [MESTI] Anda perlu komen mana-mana entri di blog ini. 
  • [PILIHAN] Mengikuti perkembangan sebagai Follower,Facebook atau Feedburner.
  • [PENTING] Komen berbentuk SPAM akan di halang dan menyertaan anda akan di batalkan.
  • [PENTING] Keputusan adalah muktamat.
Apakah hadiahnya ?
  • Pengomen tertinggi akan memenangi ruang iklan Percuma di blog ini dibahagian sidebar selama sebulan,
  • dan blog anda akan mendapat review dari saya.
Bila keputusan akan di beritahu?
  • Pemenang akan di beritahu setiap awal bulan.
  • Pemenang akan di beritahu melalui email,facebook atau blog anda. 



19 comments

nak start komen entry yang ni dulu :P

Reply

Nice segmen
bagus utk blogger

Reply

@sopThanks sop,harap2 dapat sambutan..

Reply

Akhirnya, bighanddesign buat jugak kontest untuk follower blog ni yer....Syabas dan tahniah saya ucapkan....

Reply

@SobriMansorTerima Kasih!!,da tiba rasenya follower blog ini di beri ganjaran.

Reply

Aaa... aku pun dalam perancangan untuk mengkontestkan blog aku tu. Tgh susun jadual :)

Reply

wah mnarik..mnarik...hehehe... dikira start bila sbb skrg dh ptghn bulan kan..

nk tnya: yg grafik pcuma tu aku dh apply mggu lpas dh msukkan email tp msih xdpt link apa2 utk donlod..huuh

Reply

@Mr.KerroContest da start da..,cuma yang pemenang untuk bulan April ni,kira bertuahlah..,coz contest start pertengahan bln,utk kasi silent reader blog ini teruja sikit,hehehe,..

Pasal grafik tu better direct tanye Zaizen sendiri,sy mula2 pun ade problem gak ngan link tu,tp ble tanye Zaizen da ok da...Thanks

Reply

Aku dah buat review contest nih... Teruja! Teruja!

Reply

wahh.. menarik ni, nk komen jgk ...

Reply

okeh..nak komen jugak..mcmana tahu saya join..auto detect eh??
saya nak join

Reply

Dah share dkat fb..
http://www.facebook.com/pages/My-Blog/139544946113166

Reply

joined. dah tweet dan dah share, sekarang ni komen entri ni pula.

Reply

Ada-ada,nanti saya akan beritahu pada entri akan datang..mohon like FB atau add saya untuk tidak ketinggalan. ^^

Reply