Assalammualaikum dan Salam 1 Malaysia. Saya hendak ucapkan terima kasih sangat-sangat atas sambut yang amat mengalakkan daripada post Free Header Template for Blogger sebelum ini (yelah benda freekan..) dan ada juga pemintaan daripada Blogger lain untuk menambah pelbagai design template tersebut,saya dengan bermurah hatinya untuk memberi anda Design Header Version 2 secara PERCUMA lagi.


Ya, betul,anda tidak bemimpi..hehehe.Oklah Header merupakan satu benda yang  paling penting pada Blog,kerana itulah perkara pertama pengunjung blog lihat. Dari situlah pengunjung boleh menilai dan juga akan menarik minat pengunjung Blog anda. 


Oklah ,cakap banyak tak guna, dibawah ini ada beberapa template design sedia ada yang telah saya rekakan dengan pelbagai background dan tema. Template ini mudah sahaja anda hanya perlu pilih template yang mana anda suka kemudian hanya perlu letak gambar serta tajuk dan tagline Blog anda. Mudahkan!!


Tetapi sebelum itu,kita tengok header blogger yang tempah Version 1 antaranya ialah :-


http://mid-sayang.blogspot.com




http://zulkbo5gamma88.blogspot.com

Terima kasih saya ucapkan kepada mereka semua. :) sudilah singgah sini selalu ea..
Oklah di bawah ini antara design header yang terbaru.SO Check it out!!


K01

K02

K03

AB01

AB02

AB03

R01
Anda berminat bagaimana hendak mendapatkanya :

 1. Ikuti Blog ini melalui Follower, Twitter, Facebook atau Feedburner
 2. Tekan button Order Now dibawah ini
3. Isi Borang dengan lengkap dan betul
4. Isi maklumat dan upload gambar anda
5. Hantar

Photobucket

Saya akan balas email anda secepat mungkin berserta dengan rekabentuk Header tersebut. Jika ada kritikan atau pujian silalah kemukakan di ruang komen dibawah dan satu lagi beritahulah rakan-rakan Blogger anda pasal ini ea.Thanks and Enjoy!!

p/s : Anda ada idea sendiri untuk design header anda, emailkan : hakeemstudio@yahoo.com dan saya akan rekabentuknya dengan kadar harga yang berpatutan.


30 comments

wahhhh... header freeeeeeee tuuuuuu.... nak3!!! hehehe... tapi kan kite baru je buat header baru sendiri..adehh.. tp mcm nak juga..hahaha.tamak kannnn...

Reply

wah header free...
rugi sapa x nk..free tue...jarang dpt..

Reply

wahh,,free ke.macam teringin.blog kte takde header.sob3

Reply

baiknya hati wak...hehe...tapi dah ade header :)

Reply

Mekasih Semuanya..selalu ar sggh byk lg benda nk bgi FREE!!

Reply

eee.. banyaknye header~ lawa2 plak tu... kekeke saya punye ada x~ kekekeke... (gedik2 ngan tuan rumah kot2 dia nak wat 1) ahaks...

Reply

@blogtube : hehehe..boleh aje..pilih yg mane satu Template header tu..pastu isi borang..

Reply

betul ke takyah bayar? nak satu ek.. lama plak tak komen sini.. hahaha

Reply

salam..
alamakk ada iklan free blog saya lah..he he..terima kasih banyak Bro Hakeem..anda memang pemurah..semoga Allah merahmati anda selalu..amin

Reply

hahaha...ah daftar dah...thnk you, bro... :)

Reply

salam...
teringin gark nak blog header free
nak buat sendiri mmg tak pandai ler kan...

Reply

ala! nk jugak.. tapi bru je aku buat header baru :P.. jom arr jnguk2 header aku.. comment ye :D cantik ke tidak

http://www.ohdaus.blogspot.com

Reply

cantik.... tapi ingat nak buat sendiri pulak...
tengoklah dulu camner eekk

Reply

Salam 1Rakyat Malaysia,
Nak tanya kenapa header warna hijau kurang?

Reply

cantik.. lau nak order bleh lagi x? hehehe

Reply

salam...

kalau untuk belogfadah yang macam mana sesuai yer...

hhhmmmm..harap membantu...

Reply

wah, dapat header free. thankz kpd tuan punya blog nie:)

Reply

wahh,..bru nk join.siap follow ag..tp bile tkn order now..page not found lak:(

Reply

salam bro... masih boleh buat tempahan ker??

Reply

SALAM....
MASIH ADA LAGI KE HEADER FREE TU?

Reply

@UMILIZA989 Minta maaf, buat masa ni sy bekukan untuk design free header ni,insyAllah kemungkinan pd masa akan dtg di buka semula :)

Reply