Assalammualikum dan salam merdeka, bulan ogos ini juga merupakan bulan kemerdekaan negara kita Malaysia selain bulan Ramadhan. Sudah 54 tahun dari 31 Ogos 1957 kita bebas dari cengkaman kuasa asing, adalah menjadi tanggungjawab rakyat generasi baru hari ini untuk mengenang dan menghayati erti kemerdekaan. Tugas kita pada hari ini adalah memenuhi dada dengan ilmu pengetahuan agar kemerdekaan yang dimiliki dapat dipertahankan dan dikekalkan. Tanpa ilmu pengetahuan, kemerdekaan yang baru sahaja diperolehi amat rapuh. 
Justeru itu, apakata kita tunjukkan rasa sayang dan cintakan negara dengan meletak widget ini blog anda. Saya design sebanyak 3 pilihan,dengan saiz 468px x 60px memang sesuai untuk anda letak di header blog anda,ikhlas dari blog bighandesign.

Design banner 1
<a href="http://bighandesign.blogspot.com/2011/08/widget-percuma-sempena-merdeka.html" target="_blank"><img src="http://i1115.photobucket.com/albums/k551/artzam84/banner-MERDEKA_2.gif" border="0" alt="bannermerdeka"></a>
Design banner 2
<a href="http://bighandesign.blogspot.com/2011/08/widget-percuma-sempena-merdeka.html" target="_blank"><img src="http://i1115.photobucket.com/albums/k551/artzam84/banner-MERDEKA_3.gif" border="0" alt="bannermerdeka"></a>
Design banner 3
<a href="http://bighandesign.blogspot.com/2011/08/widget-percuma-sempena-merdeka.html" target="_blank"><img src="http://i1115.photobucket.com/albums/k551/artzam84/banner-MERDEKA_4.gif" border="0" alt="bannermerdeka"></a>
Bagaimana?suka tak?,ok anda boleh copy code yang diberikan dan pastekan di blog anda. Saya ucapan terima kasih kepada sesiapa yang sudi mengambil banner ini. Ok that all,eh..sebelum itu kita hayati kata-kata ini :
Kemerdekaan yang dikecapi bermakna kita bebas bukan sekadar daripada penjajahan fizikal malahan mencakupi spiritual dan mental. Erti kemerdekaan yang dinikmati ialah membebaskan diri daripada cengkaman kuasa asing seterusnya berusaha bangkit sebagai bangsa bermaruah. Kekuatan politik untuk memperolehi kemerdekaan perlu didokong oleh penguasaan ilmu pengetahuan untuk mempercepatkan proses pembangunan negara. 
p/s : Saya minta jasa baik anda untuk sharekan widget ini dengan membuat satu entri mengenainya dan linkkan ke post blog ini,thanks =)


17 comments

nak ambil letak dkt blog boleh tak? terima kasih! :)

Reply

x masukkan tema ker?
nice banner

Reply

salam..
singgah sini..moga sihat empunya blog..
saya ambik satu banner..terima kasih banyak
:)

Reply

Zam good job! nanti ieda nak kasi design tau, i will email u later bz sikit now...

Reply

dah ambil, thanks ya...

http://ibugebu81080.blogspot.com/2011/08/widget-percuma-sempena-merdeka-negaraku.html

Reply

Dah amek & share di blog. but will publish it tomorrow at 10:39am

Reply

@M'Rie R'Nie Thanks,amat menghargainya :)

Reply

saya ambil....terima kasih bro!

Reply

Widget-nya bagus-bagus...Nice

Reply

wah bleh amik ea....tuk raye xde?

Reply

Bro, aku dah amik banner raya ko dan diletakkan di blog. Cun! SELAMAT HARI RAYA bro!

Reply

@Momokz hohoho..TQ bro,Selamat Hari Raya gak,Maaf Zahir dan Batin ;)

Reply