Update...Ruang iklan ini telah tamat tempohnya. Sila email saya untuk menyewa ruang ini hakeemstudio@yahoo.com.Terima Kasih.


Assalammualaikum dan salam 1Malaysia,Selamat Hari Raya untuk semua pengunjung blog,nanti balik kampung berhati-hati.Ok guy's untuk post kali ini ada berita gembira yang saya nak disampaikan. Pihak kami dengan berbesar hatinya  ingin menyatakan tentang ruang pengiklanan kami,kalau anda perasan ada ruang iklan yang untuk disewa pada bahagian sidebar yang baru diwujudkan. Iklan tersebut berukuran 125x125 yang biasa ada dilaman-laman web. Keterangan lanjut seperti dibawah :


Pihak kami bermurah hati untuk menyewakannya secara PERCUMA selama sebulan.Ini merupakan sebagai tanda terima kasih dari pihak kami kepada anda yang sentiasa sudi menyinggah ke blog ini.

Jika anda belum memiliki design banner tersendiri untuk blog/web anda, pihak kami juga ada menyediakan perkhidmatan merekabentuk banner iklan tersebut,dan semestinya PERCUMASila isi borang dengan tepat,pihak kami akan email langkah seterusnya. 

Tempoh tempahan iklan ini di buka pada tarikh 13 September 2010 sehingga 15 September 2010,sebelum atau selepas tempoh ini ruang tapak iklan itu berbayar.

 6 ruang iklan PERCUMA telah disediakan dan semestinya 6 yang terawal yang dapat menikmati perkhidmatan ini. 

Satu laman blog/web untuk satu ruang iklan sahaja.


KLIK SINI

Anda berminat sila isi borang disini dengan tepat dan betul. Pihak kami akan mengesahkan penyertaan anda melaui email.Ok guy's that all,kalau ada pertanyaan sila post komen anda di bawah atau email saya : hakeemstudio@yahoo.com. So Enjoy!!

5 comments