Assalammualaikum dan salam 1Malaysia,Selamat Hari Raya untuk semua pengunjung blog,macam mana raya seronok tidak? emm..sudah semestinyakan,yelah dapat jumpa kawan-kawan lama,masa-masa macam ini sahajalah dapat berkumpulkan,dah tentulah banyak gambar yang anda ambikkan,yelah untuk dijadikan kenangan. Oklah,post kali ini saya menyediakan satu perkhidmatan yang istimewa untuk semua pengguna akaun facebook secara PERCUMA!!!.


Mahu tahu lebih lanjut,bacalah entri ini sampai habis ea.OK,saya pasti anda semua mempunyai akaun facebook kan,yelah sekarang ianya menjadi satu fenoma siber yang meningkat setiap hari. So saya percaya anda sentiasa upload gambar yang terbaru di profil andakan.

Betulkan...jadi bersempena hari raya yang mulia ini apakata anda upload gambar anda sedang berpakaian baju raya bersama-sama rakan atau keluarga mahaupun orang yang tersayang dan ditambah ucapan selamat hari raya di profil gambar anda.Tentu lagi bermakna bukan hari raya anda.Dengan saiz gambar profil yang besar iaitu 200px x 600px, sudah tentu akaun facebook anda menonjol.Lihat dibawah ini untuk paparan yang lebih jelas apa yang saya maksudkan.

klik sini
Anda perasan tidak gambar profil FB tersebut.Ya..sudah tentu rakan FB anda pasti teruja melihatnya. Untuk itu saya sediakan beberapa template yang telah siap dengan pelbagai design dan layout yang menarik. 
Dibawah ini beberapa template design atau layout FB :
Bagaimana untuk memilikinya,ok :-

1. Pilih template yang anda minat
2. Email *gambar anda yang terbaik kepada email saya : hakeemstudio@yahoo.com
3. Anda terima code URL untuk profil FB anda
4. Upload di FB
5. Selesai
*Saiz fail gambar bawah 25MB
*Nyatakan sekali kod template FB
*Gambar anda tidak akan disalah gunakan,itu janji saya.


p/s : kalau memerlukan perkhidmatan membuat background FB selain dinyatakan diatas pun boleh juga,email saya : hakeemstudio@yahoo.com

Ok jelas,disini saya tidak mengenakan apa-apa caj untuk mengedit gambar anda,semuanya secara PERCUMA so jangan risaulah dan jikalau ada masalah atau kemusykilan sila tinggalkan komen anda,saya akan balas secepat mungkin.So Enjoy!!!

2 comments