Salam dan hai, ok entri kali ini saya nak berkongsikan tentang widget. Jika blog anda menggunakan recent comments widget, maka anda perlukan widget yang terbaru ini. Ini kerana widget ini berserta dengan gambar avatar atau gambar blogger yang memberi komen di blog anda seperti dibawah ini. Awesome-kan!!


Bagaimana nak install widget ini? mudah sahaja, dengan menggunakan widget genarator dari way2blogging. Anda hanya perlu taipkan laman blog anda serta anda boleh ubah saiz avatar serta bilangan pengomen mengikut kehendak anda. Apabila selesai tekan butang Generate. Mudahkan.


Anda boleh pergi ke laman way2blogging recent comment with avatar untuk mendapatkan widget ini. Ini adalah salah satu caranya untuk menghargai pembaca serta pengomen blog anda.

Ok that all, sila beri pendapat anda tentang widget ini ^^

6 comments

wah.. ga,bar SOp kat atas.. best2 :)

Reply

waaa..... gambar profile akak ada kat atas.. tumpang glamer sat..

Reply

Uishhhh... Ada nama aku plak kat dalam gambar tuh.... hehehehe

Reply

hehe..sop mmg sllu tinggal komen kat blog ni thanks ^^

Reply


Good blog and the contents are really nice, thanks for sharing here with us.

parking management
parking guidance
parking counting

Reply