Assalammualaikum dan Salam sejahtera,kali ini saya ada berita baik untuk Blogger semua iaitu saya akan memberi anda Banner bersaiz 125 x 125 secara Percuma. Seandainya anda tidak mempunyai lagi Banner 125 x 125 untuk blog anda (terutamanya blogger yang baru dan tidak tahu hendak design banner),inilah masanya anda dapatkan secara Percuma.



Di bawah ini adalah template banner 125 x 125 :

B01
B02
Berminat?Bagaimana anda hendak memilikinya?. Caranya ialah :

Pertama : Ikuti perkembangan blog ini dengan menjadi Follower, Facebook, Twitter serta        Feedburner (tiada paksaan)
Kedua : Pilih kod design template banner ready made yang telah saya reka 
Ketiga : Emailkan saya butiran seperti Kod template Banner,Nama Blog anda serta juga gambar atau avatar hendaklah di lampiran sekali. 

Contohnya :
Kod Template Banner : B01 
Nama Blog : Bighandesign
dan lampirankan gambar/avatar anda sekali.

Mudahkan,setelah itu emailkan ke hakeemstudio@yahoo.com. Tunggu email dari saya,selesai.

p/s : Setakat ini saya hasilkan dua jenis template sahaja.Jikalau sambutan baik,saya akan buat design yang lain dan semestinya anda boleh dapatkan secara PERCUMA!!.Jangan lupa untuk Share dengan rakan-rakan Blogger yang lain.That all.Enjoy!!

20 comments

adeh.. aku ingatkan letakkan banner dalam blog ini secara percuma.. heheheh

Reply

sy baru je lepas tempah banner minggu lepas T_T

Reply

@Ain Zulaikha : xpe tempah jerk..banyakkan koleksi banner blog anda..lagipun Free jerk..

Reply

nak jugak!! t eqa antar emel yer..free je kn..

Reply

@hans : Thanks
@eQuRIz : Yup..free jerk!!

Reply

nak jgk blh??
t haida hantar emel yer...
tq

Reply

salam...
berminat juga..petang sket will email bro...hehe

thanks...

Reply

http://ertihidup-dindaa.blogspot.com/2010/12/hutang-budi-dibawa-matihutang-duit-sila.html

Reply

Assalamualaikum

Minat ler. Boleh ker dapat nih? Sungguh ker ni? Cam tak caya jer. Nak ..nak...nak

http://nurqasehbiz.blogspot.com/

Reply

wahh free ek..
nak jgk lah..
t shera hantar detail k..
mekacih

Reply

wow best ni..nak juge la..nnt sy hantar detail eh :) tiem kaseh byk2!

Reply

wow! besnye..mahu2..nanti nak pilih gambo santek2 dulu.. ;)

Reply

Nak jugak la..pic kene kecik ke besa ek?
by the way ley tempah due ke ? :P

Thanx encik owner blog ini :D

Reply

salam mr owner...
masih boleh dapat free lagi ke?
i emel ya... tqvm :-)

Reply

bLog Juga dah ambil banner dan alamat blog tuan untuk dikongsi.

Reply