Assalammualaikum dan Salam sejahtera,entri ini dibuat khas untuk Harimau Malaya kita iaitu skuad kebangsaan kita yang akan berjuang melawan Indonesia sempena piala AFF Suzuki pada malam ini. Ini merupakan kali pertama kita melangkah ke Final setelah sekian lama menunggu. Rasa berdebar-bedebar untuk mengetahui keputusannya nanti. 




Untuk menunjukkan tanda sokongan saya terhadap pasukan kebangsaan kita,saya telah merekabentuk Badge khas ini. Dengan bersaiz 250 x 250,anda boleh letak di Sidebar blog anda masing-masing.

Apalagi tunjukkan tanda rasa bangga anda sebagai rakyat Malaysia dan juga sebagai peminat Bola Sepak Malaysia. Letaklah Badge ini di blog anda semua. Anda boleh dapatkannya secara Percuma. Hanya perlu copy dan paste code tersebut. Ada 2 Badge yang saya reka,pilihlah mengikut kehendak anda.







Ok that all,saya harap anda semua sukakan Badge ini,pagi tadi baru dapat idea nak buat Badge ini.

p/s : Jika anda ambil badge ini,jangan lupa untuk beri credit pada blog ini.

>>>Check this out also<<<<

14 comments

I like......minta share noh...
http://drebornz87.blogspot.com
http://drebornz22.blogspot.com

Reply

saya datang nak ambik badge di atas ye..hehe..malaysia menang malam ni 2-0 hiihi :)

Reply

aik..kenapa tak keluar gambar plak ek..dah letak kat sidebar dlm blog tadi tapi gambar tak keluar pun..

Reply

badge yg pertama tu xde gambar..yg kedua ok je..hehe..saya ambik yg kedua..ingat nak ambik yg ptama tu tp gambar x keluar plak nk buat mcm mana hehe :)

Reply

@Rafina : Badge tu ok,copy code dgn betul jgn ada tinggal satu simbol pun..

Reply

nk mntk izin ambek badge kat atas tu..cantik :)

Reply

Menarik. PSD tak release yerk?

Reply

mizi nak ajak baca kisah sedih mizi

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/sedih-yang-aku-redha.html

Reply

terbaik,, cantik ;-)

http://cikgu24.blogspot.com/

Reply

cmne nk credit kt blogger ni..hehe..ap pn nice badge..mohon untuk copy..hehe~

Reply

macamana mau kredit ni? apa2 hal pun mohon copy..thanks tuan tanah

Reply