Assalammualaikum dan Salam sejahtera,hari ini saya hendak berkongsi tentang laman web tempatan iaitu Apesal.com. Anda pernah dengar tak mengenai laman web Apesal.com. Oklah disini saya terangkan serba sedikit tentang Apesal.com
Apesal ialah Komuniti yang dapat membantu blog anda dengan meningkatkan traffik,membina backlink dan juga menghubungkan anda dengan Blogger yang lain. Apesal.com akan beroperasi sepenuhnya pada 1hb Januari 2011. Jadilah antara yang terawal menyertai komuniti ini.







Ok anda semua mesti hendak tahu macam mana Apesal ini berfungsikan.

1. Daftar blog anda dan kemudian letakkan widget yang disediakan.

2. Setelah meletakkan widget di blog anda, anda boleh meletakkan post anda di bahagian page depan apesal.com setelah mendapat kelulusan.


Anda akan menerima 150-200% pengunjung yang anda hantar ke Apesal.com. Ini bermakna jika anda menghantar 1000 klik dari widget anda, kami akan menghantar 1500-2000 pengunjung yang berminat dengan post anda.


Jika anda terlampau risau tentang traffik, Apesal.com akan membantu anda. 


Mudahkan dan semestinya Percuma ,so jangan ketinggal jom kita memeriahkan lagi.


Contoh Widget yang akan diorang bagi seperti ini :




Berminat? pergi ke laman web Apesal.com dan daftarkan blog anda dan sememang mudah tidak merumitkan. Ok that all,Enjoy!!

p/s : Jom join.

>>>Check this out also<<<

8 comments

Tahniah Malaysia..ok gua nak reg.

Reply

terima kasih banyak-banyak sebab review.

harap-harap apesal.com dapat sokongan semua blogger. Enjoy..hehe

Reply

SY DA TRY MMG DPT TINGKATKN TRAFFIC BLOG KITE :))

Reply

Memang best...skali tengik macam web MGID http://mgid.com/

Reply

saye kenal owner apesal! ahhaha..
my fren.,. ! congrats to her,! ops

Reply

satu lagi laman web terbaru adalah GengCyber kat http://www.gengcyber.com/

Jom jana trafik dan hits yang tinggi untuk blog anda..

Reply