Halaman

  • Free Badge State for Blogger

  • Make a Pefect Heart in illustrator

  • Create Drop Shadow Effect with Gradient

  • Percuma Ikon Readmore Button

  • Monthly Top Commentator Contest

Selasa, September 28, 2010

15 Kalendar 2011 Percuma

TERKINI : JUGA DAPATKAN KALENDAR 2012 DI SINI
 UPDATE : KALENDAR 2011 TELAH DI PERBAIKI DENGAN CUTI-CUTI SEKOLAH TELAH DI ISI DAN SEMUA CUTI UMUM JUGA TELAH DI NYATAKAN JUGA SAYA SERTAKAN FAIL BERFORMAT JPEG. JANGAN LUPA UNTUK DOWNLOAD KALENDAR ANDA!!
Assalammualaikum dan Salam 1 Malaysia, ok guy's anda semua mesti tercari-cari kalendar 2011kan,yelah dah nak akhir tahun. Saya ada berita gembira buat anda semua kerana anda tidak perlu susah payah cari lagi kerana saya akan memberinya secara PERCUMA.
Ya betul..apa yang istimewanya kalendar 2011 ini saya sertakan dengan cuti-cutinya sekali,jadi anda tidaklah pening-pening kepala untuk mengingati segala cuti-cuti yang kerajaan Malaysia berikan. 

Design kalendar ini untuk permulaan sahaja,kerana ia akan di tambahbaik dan akan juga saya akan berikan secara PERCUMA. Saya harap anda selalulah mengunjungi Blog ini,kalau tidak mahu ketinggalan tawaran yang saya berikan.

Oklah dibawah ini beberapa screenshot Kalendar 2011,dan fail tersebut berformat .pdf dan.ai


Bagaimana hendak mendapatkannya :-

1. Ikuti perkembangan blog ini sebagai Follower,Twitter,Facebook atau Feedburner
2. Tinggalkan komen anda dibawah ini samaada suka atau tidak kalendar ini.
3. Download link anda


Ok that all for now!!..Enjoy
p/s:Tolong sebarkan maklumat ini kepada semua blogger-blogger,sharing is caring

15 ulasan:

  1. dah okay, tapi kalau warnanya lebih ceria, lebih menarik..

    BalasPadam
  2. letak la kaler best2 lagi..hihi tQ

    BalasPadam
  3. pelbagaikan warna.. thanks.. saya dah ambil ya..

    BalasPadam
  4. erk.tak letak kalendar islam sekali ke?senang sikit.nak tau bulan puasa bile.muharram bile.

    BalasPadam
  5. Heheh..qiqi stuju ngn arisa n len2 kat ats..warna lg cntik n de klender islam lg bek

    BalasPadam
  6. em,,bkn ad cuti sek0la bulan 3 ea..huhu

    BalasPadam
  7. ok tapi masih xlengkap lagi senarai cuti2 tahun hadapan..sbgai contoh,perayaan deepavali xdisenaraikan bila tarikhnye

    BalasPadam
  8. aah..tuan tanah lupa nak warnala cuti skola bln 3...bg saya kalendar ni da ok da...xpayah add mcm2...simple jerk...tq

    BalasPadam
  9. terjumpa blog ni dkt innit..menarik, akan sy add dlm list sya..

    nak sedut kalendar skali yer! akan di war2 kat blog saya jugak..TQ

    BalasPadam
  10. terima kasih..berguna kalendar ini kpd sy yg tgh plan nk kawen thn depan.. cuma utk makluman, cuti sekolah pertengahan tahun pd 28/5 - 12/6.. sila rujuk website kpm www.moe.gov.my

    BalasPadam
  11. terima ksh,,bg lbh warna cker

    BalasPadam
  12. good sharing... just in my opinion it was too simple.. make it mooore kreatif if u can.. cz u say like the calenda was too lovely but when i c da screenshot, im so upset.. hope u can improve it.. anyway... tq..

    BalasPadam
  13. sy dh follow.. follow sy k.. http://cytyfyfy.blogspot.com/

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails