Halaman

  • Free Badge State for Blogger

  • Make a Pefect Heart in illustrator

  • Create Drop Shadow Effect with Gradient

  • Percuma Ikon Readmore Button

  • Monthly Top Commentator Contest

Sabtu, September 04, 2010

14 Kad Hari Raya Percuma!!!!

Assalammualaikum dan salam 1 Malaysia...hehe sekarang anda semua tengah mood rayakan,yelah tinggal beberapa hari lagikan untuk umat islam meraikan hari raya dan semestinya setiap tahun kad raya akan menjadi penghubung antara satu sama lain.Pada hari raya inilah kita dapat berkumpul dengan kawan-kawan,sedara-sedara dan juga orang tersayang.Apakata anda semua luahkan perasaan anda pada orang yang tersayang,ataupun untuk meminta maaf atas segala kesilapan yang anda lakukan dengan melalui kad raya.

Walaupun zaman telah berubah dengan teknologi yang canggih apasalahnya kita gunakan cara kovensional.Ini mungkin boleh membuat sesorang itu berasa bermakna sekali. Mungkin juga anda seorang yang pemalas untuk cari kad raya di kedai-kedai ataupun malu sebab yelah...hehehe,jangan risau kerana pihak kami bebesar hati untuk memberikan kad raya secara percuma.Terdapat pelbagai design dan warna yang boleh dipilih :-


 ::Mudah dan cepat                    :: Template yang telah tersedia
:: Design yang berkualiti         :: Pelbagai design dan warna


Kad Raya_01

Kad Raya_02

Kad Raya_03

Kad Raya_04

Kad Raya_05

Kad Raya_06

Anda berminat ok senang jerk nak memilikinya dengan 3 langkah mudah ini anda boleh memiliki kad hari raya ini : ENjoy!!!

1. Download    2. Print Out    3. Post it!!


14 ulasan:

  1. @sop:thx suggestlah kat kengkawan..hehehe
    @diraja22 : hehe..kad jerk yg mampu bagi..anyway thx kerana sggh

    BalasPadam
  2. hohohoho...yup semudah itu..

    BalasPadam
  3. Salam bro,

    mnx izin ye letak artikel ni kt blog den :)

    tgk sini http://duit-2010.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. Boleh xdehal,asalkan bgitau sumbernya dari ne..sharing is caring!!

    BalasPadam
  5. \(^ ^)/ hehehe..thanks Farah..sudi2lah download...

    BalasPadam
  6. cantik..
    erm,mn nak dpat kaligrafi untuk "selamat hari raya" ?

    http://thebestj.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. bro J:- check this out..untuk kaligari 'selamat hari raya' PERCUMA..
    Free design vector selamat hari raya

    BalasPadam
  8. mcm mane nk download ?

    BalasPadam
  9. mcm mn nk dload..xde link pn...xkn dload jpeg je koott

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails